Började som en mardrömsresa



Redan när vi satte oss på planet så sa Tobias "jag har en dålig känsla i magen", oj så rätt den magen hade. Det hela börjar med att vi måste fylla i en enkät om var vi har varit innan och kontaktuppgifter om det visar sig att någon har haft ebola på planet, samtidigt som killen snett framför oss andas genom en handuk och hostar med några halvcharmiga blåsor i nacken... Som om inte det vore nog, efter vi blivit insläppta i landet kl 01.30 ska vi ta ut pengar. Då dör bankomaten med vårat kort i. Ingen kan hjälpa oss, det ända svaret vi får är kom tillbaka kl 08.00 imorgon eller ringa poolia. Så på drygt 3 timmars sömn hoppar vi in i en taxi som tog oss tillbaka till flyget där taxichauffören skulle ändra priset när vi kom fram vilket dom 2 dödströtta svenskarna inte orkade med så vi fick den gratis efter många både engelska och svenska ord åt gubben, skam den som ger sig. Så nu sitter vi i paradiset efter ytligare ett plan idag med en hamburgare och en iskall stark som lugnar våra oerhört prövade nerver. 
Cirkusen fortsätter imorgon, kramar familjen. 
Allmänt | |
#1 - - birgitta ö[email protected]:

vilket drama
vi kom hem från spaninen igår men fy vilket väder 3 dagar var det regn o 8-10 grader men kul med golf o trevligt sällakap
vi äker till kråkberget på tisdag
sköt om Er och ha det bra
kram från
farmor o farfar

#2 - - mamma Christina:

Det där är nog bara hängslen och livrem för att inte sprida Ebola. Hoppas att det gick bra sedan och att ni kan slappna av.
Puss och Kram

Upp